Start.Hairextensions.Wax of I-tip.Verzorging.Acties.Foto's.Prijslijst.Contact.Voorwaarden.
Wat zijn waxjes nu precies?

Wax- extensions zijn extensions, die d.m.v. een klein U- of V- vormig blokje keratine aan een plukje eigen haar bevestigd wordt. Dit gebeurt door verwarmen met een speciale tang, waardoor de keratine smelt en zo om het eigen haar gerold, dan wel met een speciaal daarvoor ontworpen tangetje platgeknepen wordt. De keratine koelt af in enkele seconden en de extension is bevestigd.
De draagtijd is over het algemeen 4 maanden. JinXx Hair adviseert zeker niet langer dan deze 4 maanden, want de kans op vervilting neemt dan in snelle mate toe.
Het verwijderen van wax-extensions is een precies en nauwkeurig werkje. Met speciale verwijdervloeistof en een tangetje wordt het waxje ‘gekneusd’ en ‘opgelost’, zodat deze los laat van het eigen haar.  JinXx Hair maakt hierbij gebruik van een speciaal apparaatje, met speciale milde vloeistof en UV-licht, waardoor het verwijderen snel plaats vindt, maar vooral pijnloos voor de klant! Soms blijven er wat waxrestjes achter in het haar, deze zullen gemakkelijk loskomen als je je haar wast en even lekker een cremespoeling gebruikt. Wax-extensions kunnen in sommige gevallen hergebruikt worden. JinXx Hair is hier echter niet een voorstander van. Door de verwijdervloeistof en het moeten trekken aan de extensions gaan toch vaak extension ‘verloren’ doordat ze uit elkaar vallen. Het waxje is immers opgelost. En juist dit waxje houdt de haren van de extension bij elkaar ;) Dus herplaatsen levert uiteindelijk minder haar op dan voorheen.
I-tips, microrings... Wat is dat dan weer?

Naast het wax-systeem is er sinds enkele jaren een nieuwe techniek ontworpen : microring-extensions. Dit zijn extensions die niet ‘vast gesmolten’ worden aan het eigen haar, maar d.m.v. een microringetje bevestigd worden. Het microringetje is een klein ( ongeveer 4 a 5 mm doorsnee) ringetje, gemaakt van aluminium (soms ook koper). Ze zijn er met siliconen binnenringetjes, glad of met een soort van schroefdraad.
JinXx Hair maakt alleen gebruik van de siliconen ringetjes. Deze glijden minder snel en het siliconen laagje beschermt het eigen haar tegelijkertijd. De draagtijd is ongeveer 3 maanden, doordat microringetjes kunnen  glijden. Maar daar staan een aantal voordelen tegenover: waar gegleden wordt, wordt niet afgebroken; de extensions kunnen meerdere keren gebruikt worden; geen waxresten in je haar. Kortom, je geniet langer van je extensions en uiteindelijk is het dus goedkoper dan het wax systeem ;). Bovendien geeft JinXx Hair garantie over de hele draagperiode ( met een max van 25 % ). Dus kun je uitgevallen extensions gewoon kosteloos terug laten plaatsen! Let wel: het gaat hier om de I-tips, dus van die stokjes aan de bovenkant ;) De micro-loop extension wordt eveneens met een ringetjes bevestigd, maar is niet zo simpel te hérplaatsen!
Deze vorm bevat een ‘loop’, een soort van lus, die ná bevestigen los komt. En dus weer bevestigd moet worden om te herplaatsen.