Start.Hairextensions.Wax of I-tip.Verzorging.Acties.Foto's.Prijslijst.Contact.Voorwaarden.
Wat zijn hairextensions en waar komen ze vandaan?

De twee grootste exporteurs van human hair zijn India en China. India bedient voor een groot deel de Europese markt met hairextensions, dit vanwege de structuur van het haar die veel fijner is dan de Chinese hairextensions.
Veel haar wat in hairextensions wordt gebruikt komt van de Tirupati tempel in Tirumala India.
Dit is een rijke tempel waar per jaar 20 miljoen bezoekers op pelgrims de tempel bezoeken en hun hoofd kaal scheren voor dankbaarheid en zegen in hun leven. Dit haar wordt dus weer verkocht en gebruikt in hairextensions. Het haar wordt ook wel "Temple Hair" genoemd.

Het haar uit China wordt meestal gebruikt voor kroeshaar. Het is stugger dan Europees haar en daarom in de meeste gevallen niet geschikt voor de Europese vrouw.
 Remy of niet Remy gesorteerd?

Een haar heeft allemaal schubben. Van nature liggen deze allemaal één kant op, met de ‘opening’ naar beneden. Remy gesorteerd wil zeggen, dat de haren van de extensions ook allemaal de schubben naar beneden hebben liggen. Bij niet Remy gesorteerd liggen de haren door elkaar en haken de schubben, waardoor je één grote klittenbos krijgt!
Ook Brazilie levert haar voor extensions en weaves. Brazilian Hair is 100% puur human hair met een zijdezachte structuur. We kennen Brazilian Hair voornamelijk door beroemde dragers, zoals Byoncé, Rihanna, Jennifer Lopez. Het heeft van nature een grove slag/krul. In de meeste gevallen is Brazilian Hair alleen verkrijgbaar in  een weave of bulk haar (los gebundeld). De extensions, die wél te koop zijn, zijn meestal single drawn. Maar wat is nu single of double drawn?
Het verschil tussen 'single drawn' en  ' double drawn'
Single drawn:
Iedere weave of extension ziet er uit als een staart met verschillende haar lengtes daarin, waarbij de hele korte haren eruit zijn gehaald.  Bijvoorbeeld: in een haarstuk van 20 inch (50 cm) remy single drawn zitten haarlengtes van 14”, 16”, 18” en 20”. De weave of extension is dus in dit geval niet vol van aanzet tot de punten.
Double drawn:
Bij iedere weave of extension is  het haar van dezelfde lengte. Dit is daarmee ook meteen het duurste haarstuk.
Bijvoorbeeld: in een haarstuk van 20 inch (50 cm) remy double drawn hebben de haren alleen een lengte van 20”. Er zitten geen kortere haren tussen. De weave of extension is over de hele lengte even vol.
Wel of niet?.
Intake.