Start.Hairextensions.Wax of I-tip.Verzorging.Acties.Foto's.Prijslijst.Contact.Voorwaarden.
Je extensions in model brengen  :

En nu het leukste van extensions! Het stylen, in model brengen zoals je het in je hoofd had, toen je extensions nam. Je hebt kunnen lezen, dat de verzorging erg belangrijk is. Deze verzorging is pas optimaal, als je met je stylingproducten én tools net zo zorgvuldig om gaat. In principe mag je je haar stylen hoe je maar wilt, föhnen, krullen, stijlen, rollers ….Maar let wel op. Zorg ervoor dat er geen warmtebron direct in aanraking komt met de waxjes, deze zullen dan zacht worden, uitvloeien en zo aan de omliggende extensions vastkleven! Dit heeft dan één grote klit tot gevolg!  Heb je microrings? Die worden misschien niet week van de hitte, maar zijn hele goede warmtegeleiders! Zo'n oververhit ringetje wil je echt niet tegen je hoofdhuid!
Knippen/Kleuren/ permanenten :                                                                                               

Extensions kunnen, net als je eigen haar, gemakkelijk gepermanent en/of gekleurd worden.  Laat dit echter aan de vakman over: de kapper! Hij weet precies wat te doen om je datgene te geven, wat je wilt! Hou er rekening mee, dat extensions donkerder kleuren beter gaat, dan ze oplichten. Oh, ze zullen wel lichter worden, maar ook meer uitdrogen! Dan kun je beter ervoor kiezen de highlights te nemen bij een volgende hairextensionafspraak!  Door verschillende kleuren extensions te kiezen, krijgt je hetzelfde effect en kost je niks extra’s.  
Stylingproducten  :

Het kan zijn, dat de stylingproducten die je gewend bent te gebruiken, nu niet meer geschikt zijn. Omdat ze fruitzuren bevatten bijvoorbeeld. Of toch nét even teveel alcoholhoudend is. Lees het etiket altijd zorgvuldig, als je een nieuw product wilt aanschaffen. Dit voorkomt teleurstelling en is het behoud van je weelderige bos!
Zwemmen en sporten  :                                                                                                              

Je mag gewoon zwemmen en sporten met extensions, belangrijk is wel dat je ook dan je haar  vastbindt. Liever bij het zwemmen geen knot, deze kan door bijv. golfslag echt een vreselijke grote klit worden! Gewoon een losse vlecht is het beste. Maak haar dat nat geworden is zo snel mogelijk weer los zodat het goed kan drogen.  Na het zwemmen het haar altijd wassen en verzorgen met een crème!! Wanneer je met vakantie bent en een hele dag doorbrengt aan de rand van een zwembad of aan het strand, is het van groot belang, dat je na elke zwembeurt je haar op zn minst uitspoelt. Zo beperkt je de schade van zout en chloor in je extensions. Er zijn producten, die je extensions maar ook je eigen haar beschermen tegen zon, zee, zand en chloor. Zorg, dat deze op je vakantie-lijst staan ;).
Nog wat laatste tips  :                                                                                                                

Doe een klein beetje serum in het haar en style het met een krul- of stijltang. De schubben gaan door de warmte dicht en houdt het serum vast. Resultaat: Prachtige glans!

Gebruik  liever géén producten, die alcohol of citrusvrucht-extract bevatten. Beide stoffen drogen je haar behoorlijk uit!

Mocht het bovenstaande je veel werk lijken? Geloof me, je bent er zo aan gewend! ;)