Start.Hairextensions.Wax of I-tip.Verzorging.Acties.Foto's.Prijslijst.Contact.Voorwaarden.
Hoe gaat zo'n intakegesprek en zo in z'n werk?
Ok, --JinXx--  gaat als volgt te werk:

Er wordt een afspraak gemaakt voor een intake gesprek. We kijken dan samen aan de hand van een kleurenring welke kleur(en) het beste bij je eigen haarkleur past. Door te kiezen voor twee of drie kleuren, kan de eigen haarkleur heel nauwkeurig bereikt worden. Ook bekijken we hoeveel extensions er nodig zijn voor een mooie verlenging.
Gemiddeld zijn er 100 tot 125 extensions nodig bij fijn haar, 125 tot 150 bij normaal haar en 150 tot 175 bij dik haar. Heb je al lang haar, maar wil je meer volume? Dat kan ook, met zo’n 50 tot 100 extensions. Bestellen gaat altijd per 25 stuks. Dan zijn er ook nog verschillende structuren en uiteraard de lengte waar een keuze uitgemaakt moet worden.
-JinXx--  vraagt wel een aanbetaling maar hier krijg je uiteraard een bewijs van betaling van mee.  De aanbetaling bedraagt meestal 50% van het totaalbedrag.Tot slot maken we dan gelijk een vervolg afspraak om de extensions te plaatsen. Het kan gebeuren dat er een aantal extensions uitvallen. Bij waxextensions is ongeveer 10% is normaal. Bij microrings is 25% acceptabel. Daarom maakt --JinXx-- een afspraak voor een ' servicebeurtje' na ongeveer 6 weken, waarbij we kijken of alles nog naar wens is, of je vragen hebt en kunnen we eventuele uitgevallen extensions kosteloos weer terugplaatsen.