Start.Hairextensions.Wax of I-tip.Verzorging.Acties.Foto's.Prijslijst.Contact.Voorwaarden.
Ok, je bent eruit : je wilt extensions! Maar kan dat ook?
Of het dragen van hairextensions geschikt is voor jou, hangt af van een aantal factoren:

Allereerst is de lengte van je eigen haar belangrijk: Bovenop moet het ten minste 10 cm zijn, liefst nog iets langer. Aan de achterkant is minmaal 6 cm vereist.
Dit is nodig om de hairextensions zo goed mogelijk te laten mengen met je eigen haar zodat ze onzichtbaar zijn voor die persoon achter je in de rij bij een kassa bijvoorbeeld ;) Het moet uiteraard zo natuurlijk mogelijk vallen. Wanneer je haar korter is dan het vereiste kan het eruit gaan zien of je extensions er onder zijn  'geplakt'.
Contra-indicaties.... hm, wat is dat nu weer??
Verder zijn er inderdaad een aantal contra-indicaties , oftewel redenen om ze beter niet te nemen, zoals :

- het gebruik van sommige medicijnen :  

Sommige medicijnen kunnen een aanslag doen op de gezondheid van je haar, waardoor het niet meer sterk genoeg is voor het dragen van hairextensions.

- tijdens en ná een zwangerschap :

Ook hier hebben we weer te maken met hormoontjes. Tijdens een zwangerschap ( maar ook tot ongeveer negen maanden erna!! ) is de hormoonspiegel zo'n beetje z'n eigen party aan het bouwen in het lichaam. Dit heeft vaak z'n weerslag op de conditie van het haar, bijvoorbeeld : tijdens de zwangerschap heb je veel meer last van haaruitval dan normaal, of juist in je zwangerschap heb je veel meer haar dan normaal,  maar na de bevalling valt al dat extra haar in rap tempo uit.  In beide gevallen loop je dus best een risico, als je extensions hebt. Want met dat extra haaruitval komen de extensions misschien wel aan de helft van het opgenomen plukje van je eigen haar te hangen... gevolg : de resterende eigen haren breken af en na 4 maanden heb je bijna niks meer over.
-een té slechte algehele conditie van het haar :   

Denk hierbij aan blonderen/permanenten/blonderen/donkerder verven/weer blonderen enzovoort! Met andere woorden: van alle dingen, die je met je haar kunt doen, is het dragen van extensions zeker niet de slechtste ;) Wanneer het haar letterlijk doodgeverfd of gepermanent is, kan het dragen van extensions een risico worden. Aan deze contra-indicatie zit echter ook een klein pluspuntje: Wanneer je even doorbijt en je je haar tenminste 3 cm uit laat groeien, kan het dragen van extensions je juist helpen om je haar weer op krachten te laten komen! Waar de bonding geplaatst wordt is dan weer gezond haar. De kleur en structuur kunnen dan eventueel elke 3 a 4 maanden opnieuw afgestemd worden op het steeds gezonder wordende eigen haar!  
Intake.