Start.Hairextensions.Wax of I-tip.Verzorging.Acties.Foto's.Prijslijst.Contact.Voorwaarden.
Afspraak:  

Heb je een afspraak en ben je verhinderd, gelieve dit minimaal 24 uur van te voren afzeggen.       
Ik ben altijd telefonisch bereikbaar:  Als de telefoon niet wordt opgenomen kun je mijn voicemail inspreken of een sms-je achterlaten. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je  op.
Ook kun je een afspraak maken via email. Hou hierbij wel in de gaten, dat een antwoord van JinXx een enkele keer in je ongewenste map kan verdwijnen. In geval van een  overvolle inbox komt de email weer terug bij  JinXx . In beide gevallen is JinXx niet verantwoordelijk voor het niet kunnen nakomen van eventuele gedane afspraken.

Aanbetaling:

JinXx heeft de extensions niet op voorraad. Wanneer een afspraak wordt gemaakt om extensions te zetten, vraagt  JinXx een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag.  De klant krijgt een bewijs van de aanbetaling mee.
Bestellen vindt plaats ná ontvangst aanbetaling. Houdt daarom rekening met de eventuele verwerking bij de bank!
JinXx geeft geen geld terug, maar werkt wel met tegoedbonnen.  Deze zijn een jaar geldig.
JinXx beschikt niet over een pin-automaat, De betaling dient daarom ook altijd direct en contant plaats te vinden. Briefjes van 100 euro en hoger worden niet geaccepteerd. Bij betaling het liefst gepast betalen.

Garantie voorwaarden:

De klant is op de hoogte dat na het inzetten van de waxextensions er enkele ( ongeveer 10% ) kunnen uitvallen. Tevens is de klant op de hoogte van de vereiste verzorging van de hairextensions, welke ertoe bijdragen, dat de hairextensions in goede conditie blijven tijdens de draagperiode. Deze draagperiode ligt tussen de 3 en 4 maanden. De klant krijgt een formulier mee, waar duidelijke instructies voor de verzorging en onderhoud van de hairextensions staan.

Uitgevallen extensions kunnen gratis worden teruggeplaatst bij de controle welke na 6 weken plaats vindt. Deze controleafspraak wordt op de dag van plaatsen gemaakt. Wanneer de klant hiertoe geen mogelijkheid ziet, dient zij zelf op een later tijdstip contact op te nemen om alsnog deze afspraak te kunnen maken.

Op de hairextensions van  JinXx krijgt de klant 3 maanden garantie, mits deze verzorgd en behandeld zijn als genoemd in de garantievoorwaarden. Voor de I-tip extensions geldt : gratis terugplaatsen van uitgevallen extensions, over de gehele draagperiode van 3 maanden, tot maximaal 25% . Boven het maximum geldt de gewone zetprijs.

Mocht er iets niet geheel naar wens zijn, neem dan direct contact op en we maken zo snel mogelijk een afspraak om te kijken of we samen tot een oplossing kunnen komen.  Uiteraard gelden hier wel speciale voorwaarden aan. De afspraak dient uiterlijk 3 dagen na telefonisch contact plaats te vinden. Daarna vervalt de aanspraak voor een oplossing.

Geen garantie:

Na de periode van zes weken kan men géén aanspraak meer maken op de garantie voor het terugplaatsen van uitgevallen waxextensions. De algehele garantie vervalt onmiddelijk, wanneer de klant de extensions niet door JinXx heeft laten verwijderen in geval van een klacht. In zo'n geval is het niet meer te achterhalen of de klacht al dan niet gegrond c.q. gerechtvaardigd is.
Uitgevallen extensions door verkeerd borstelen. Deze zijn er dan uitgetrokken , wat onder de klants eigen verantwoording valt.
Verven en permanenten van het haar is mogelijk, wel raden wij dit af, want elke vorm van chemische behandeling tast de waxjes aan, waardoor het recht op garantie vervalt.
Op zelf meegebrachte extensions kan geen garantie worden gegeven, tenzij deze van Indian Gold, Virgin Lenghts, Silque of Original So Cap zijn. De klant  dient deze in de originele, ongeopende verpakking mee te brengen.